Reklama

  • Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

SPOŻYWCZY

Szynka Ojca - nowość od Henryka Kani. "Pokolenia pracują na ten smak"



Szynka Ojca – to wyśmienita nowość w ofercie ZM Henryk Kania. Jej smak i aromat oraz ręczne wiązanie przywodzą na myśl najlepsze, tradycyjne wędliny kojarzące się z czasami dzieciństwa. Wprowadzenie produktu na rynek wspierane będzie silną kampanią ATL oraz działaniami wizerunkowymi.

Czytaj więcej...

 

Kuchenny pomocnik - nowa waga kuchenna FKS501 z misą



Smacznie, zdrowo, szybko. To kulinarne marzenie każdego, kto gotuje, piecze lub choćby buszuje w kuchni. Niestety, często jest to trudne, gdy nie mamy dobrego wsparcia w postaci urządzeń kuchennych.

Czytaj więcej...

Henryk Kania mocno wchodzi w rynek przekąsek. "Takich mięsnych snacków w Polsce jeszcze nie było"



Chipsy boczkowe, chipsy mięsne w dwóch smakach, jerky classic oraz mini kabanoski i mini paróweczki z sosem – to oferta mięsnych przekąsek od Henryka Kani, która wchodzi na sklepowe półki. Spółka szybko chce nią zdobywać rynkowe udziały. A narzędzie ma ku temu idealne, bo większości produktów z oferty przekąskowej Kani, nie ma w swoim portfolio żaden inny producent w Polsce oraz większość na świecie.

Czytaj więcej...

Henryk Kania z nową linią produktów Disney Kitchen



ZM Henryk Kania S.A. wprowadziły do sprzedaży linię wyrobów sygnowaną logo Disney Kitchen. Na wszystkich produktach z tą etykietą konsumenci znajdą zarówno znane i lubiane przez dzieci postacie Disneya, jaki i cenne informacje żywieniowe.

Czytaj więcej...

Aromatyczny, naturalnie słodki, wygodny w serwowaniu Mus HOLLE

Mus z gruszki, brzoskwini i maliny z orkiszem BIO marki Holle to pyszna, aromatyczna i naturalnie słodka przekąska idealna – nie tylko dla malucha, ale także dla starszych dzieci, młodzieży i dorosłych ceniących sobie czyste, sprawdzone produkty, bez żadnych zbędnych dodatków!

Czytaj więcej...

Biała kiełbasa rządzi, czyli nowoczesne przepisy na wielkanocne specjały!



Co kraj to obyczaj. Tak samo powiedzieć można o różnych regionach Polski w kontekście wielkanocnych specjałów. Bo co region, co województwo, a nawet co powiat, to inne tradycje i potrawy na wielkanocnym stole.  Niemal zawsze i wszędzie jednak, ważnym elementem świątecznego menu jest biała kiełbasa. Czy zastanawialiście się, jak podać ją w nowoczesny i niestandardowy sposób? Jeśli nie, to ten tekst jest dla Was!

Czytaj więcej...

Pasta z pestkami słonecznika z suszonymi pomidorami i bazylią

Nowość marki Well Well - Pasta z pestkami słonecznika z suszonymi pomidorami i bazylią - smakowite urozmaicenie codziennego menu w aromatycznym, włoskim stylu

Czytaj więcej...