Reklama

  • Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

HORECA

Burgery Premium Maestro ponownie w McDonald’s!

4 października do oferty McDonald’s powróciła linia burgerów premium Maestro, która latem cieszyła się dużym zainteresowaniem gości. Tym razem, obok znanego już burgera Maestro Grilled Cheese pojawia się pyszna nowość – Maestro Grilled Veggies. To pierwszy w historii McDonald’s burger z pysznymi grillowanymi warzywami. W ofercie dodatków po raz kolejny pojawiły się zakręcone frytki z sosem śmietanowym. Dla wielbicieli deserów czeka także nowość – lody o smaku orzechowym!

Czytaj więcej...

 

KFC promuje kultowy Kubełek grą na Messengera



Ile kawałków kurczaka zmieści się w kultowym Kubełku KFC? Tyle, ile uda się do niego wrzucić!  Fani KFC mają okazję poćwiczyć refleks w angażującej grze w popularnej aplikacji Messenger, a także zagrać o kupony na Wtorkowy Kubełek, który wraca właśnie w promocyjnej cenie do menu sieci restauracji.

Czytaj więcej...

MAKRO z najnowszymi trendami na Gault&Millau Tour 2017 w Warszawie

Ruszył Gault&Millau Tour 2017! Pierwszym przystankiem tegorocznej edycji była warszawska restauracja Signature. Po raz kolejny partnerem tego wyjątkowego cyklu wydarzeń jest sieć hurtowni MAKRO Polska, która w tym roku postanowiła zaprezentować na swoim stoisku najnowsze trendy w świecie gastronomii.

Czytaj więcej...

Wakacyjne staże zwieńczeniem sukcesu pierwszej edycji "Szefa dla Młodych Talentów"

Dziewięć spotkań edukacyjnych, blisko 1100 uczestników z całej  Polski, setki doświadczeń, tysiące inspiracji i niezliczona ilość wiedzy – tak można podsumować pierwszą odsłonę programu „Szef dla Młodych Talentów” prowadzonego przez MAKRO Polska. Edycję wieńczą staże w najlepszych restauracjach dla piętnastu wyróżnionych uczniów.

Czytaj więcej...

Justyna Adamczyk i Martin Castro na "Mikserze Kulinarnym"

Ryby i owoce morza, tajniki  mediów społecznościowych oraz jak osiągnąć sukces w branży gastronomicznej – to tematy „Miksera Kulinarnego”, który odbył się 9 czerwca w Akademii Inspiracji MAKRO w Warszawie. W spotkaniu edukacyjnym z cyklu „Szef dla Młodych Talentów” wzięło udział 80 uczestników z całej Polski.

Czytaj więcej...

Łosoś Jurajski - ryba bez toksyn i GMO w MAKRO

Na półkach MAKRO Polska pojawił się jedyny w swoim rodzaju produkt – Łosoś Jurajski, hodowany w proekologicznej fermie wykorzystującej wodę geotermalną sprzed 150 milionów lat.

Czytaj więcej...

"Mikser Kulinarny" po raz pierwszy w nowej Akademii Inspiracji MAKRO

Ponad 130 osób z całej Polski pojawiło się 31 maja br. w odnowionej Akademii Inspiracji MAKRO w Warszawie, by wziąć udział w „Mikserze Kulinarnym”. Wyjątkowe spotkanie edukacyjne dla uczniów szkół gastronomicznych poprowadzili m.in. szef kuchni Jarek Walczyk i Jan Kuroń.

Czytaj więcej...